For Marion Ravn, som i høst har vært artistutvikler i TV2-programmet The stream, har nemlig ikke vært mange steder nå i førjulstida.

– Jeg var en tur til Mo i Rana for å opptre, og nå er jeg her. Så dette besøket er på sett og vis litt eksklusivt ja, smiler Ravn backstage etter minikonserten i Aulaen.

Rekordtidlig

Hun fremhever samtidig at hun liker veldig godt å dra rundt på MOT-skoler for å synge. Riktignok har Marion Ravn aldri noen gang opptrådt så tidlig på dagen noen gang, sammen med fullt band.

Kompaniet var god backing for Marion Ravn.

– Heldigvis var det et veldig bra publikum her, og god stemning, så da ble jeg varm ganske fort, sier Ravn.

Før hun dro i gang med låten «Driving» oppfordret hun videregåendeelevene til å ha mot til å tro på seg sjæl.

Må våge snillhet

Det var en fin oppfølging av rektor Harald Morten Steens julebudskap om å «våge snillhet».

Rektor Harald Morten Steen hilste elevene god jul.

Ikke bare i jula, men også da.

– Vi må våge, selv om noen vil prøve å utnytte snillheten. For hvordan er en hverdag uten snillhet, spurte rektoren, og poengterte at jula handler aller mest om å være gode mennesker.

Tradisjonell julefeiring

Marion Ravn sang blant annet den svært så vakre «Here I am» til gåsehud på ryggen, og avsluttet helt til sist med julesangen «En stjerne skinner i natt».

Aulaen var fullsatt da Marion Ravn stod på scenen.

I jula kommer Ravn på TV2 som artist i programmet «The stream gir tilbake». Det er et direktesendt program fra Chateau Neuf fredag 30. desember. I tillegg til livemusikk med henne og artister som Magnus Grønneberg, Angelina Jordan, Eva Weel Skram og The stream-finalistene, blir det innslag fra Marion Ravns besøk hos fadderbarnet Claudette i Rwanda i høst.

– Hvordan feirer du jul?

– Det blir hos mamma og pappa på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Der skal jeg spise og sove!

P.S. Ekstranummeret stod Stian Bjørkli for, da han med klar og dyp røst sang DDE-sangen med tekst av Marianne Kristensen og melodi av Frode Viken - «Verdens finaste stjernegutt». Da lyste mobilene opp i Aulaen på lightervis.