Vi hører hver jul om julepyntede hus, men påskepyntede hus er kanskje ikke like vanlig. Unntatt i Verdal, der spesielt ett hus og dets hage de siste årene har blitt pyntet med påskeharer, påskekyllinger, gule girlandere, ballonger og annen påskepynt.

Gul hjemkomst

I år later påskeharen til å ha vært på ferde litt tidligere i påsken enn vanlig. For allerede tirsdag står både hus og hage i påskeprakt.

Det er det er påskerom, er det hjerterom.

Den må ha fått med seg at huseieren er på veg hjem fra ferie, og laget en skikkelig velkomst. I tillegg til mer påskepynt enn noen gang, forteller store bannere på husveggen at alle som vil er velkommen på påskekaffe når Dahling er kommet hjem.

Det står en grønnmalt benk i haven (...) og hvis den grønne benk i haven, kunne fortelle det den hadde sett, da ble det slutten på vår hem'lighet, men den har hittil gudskjelov holdt tett.

Det anbefales å ta med kaffebrød og sjokolade selv, men påskehyggen for øvrig er aldri langt unna hos grafikeren, som etter nesten tolv år i WOW Medialab skal jobbe med salg og marked i GV Reklame fra mai av.

Hett og hett

Time.

Will.

Show.