Årets Marsimartna startet kaldt, men har utover uka bare blitt varmere og varmere.

Kultursjef i Levanger Guri Sivertsen trekker fram stikkordene smekkfullt, bra salg og varm sol da hun blir bedt om å oppsummere årets utgave av Marsimartnan.

- Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger fra både besøkende og selgerne i bodene. Alle vi har snakket med er kjempefornøyde, forteller Sivertsen.

Knirkefritt

Hun hadde heller ikke opplevd at været hadde vært så utrolig kaldt.

- Det var mange minusgrader de to første dagene, men sola tittet jo fram og varmet de besøkende, sier den blidspente kultursjefen.

På martnans siste dag var det rett og slett smekkfullt, og kultursjefen har ikke mye å utsette på årets utgave av martnan.

- Det er klart at alle vi som er med å arrangerer martnan alltid vil forbedre saker og ting, men i år har det rett og slett gått knirkefritt. Vi har hatt et bra program både for voksne og unge. Vi kan kanskje bli litt bedre på markedsføringen av barneprogrammet.

Flere favoritter

Kultursjefen synes det er vanskelig å trekke fram det beste fra årets martnasprogram.

- Jeg må vel kanskje nevne «Västmannen - ein forbondes martnasferd». Dette forklarer hele historien bak Marsimartnan. I tillegg synes jeg fakkelnatta var spesielt god i år med flammeshowet på starten.

Sivertsen vil rette en stor takk til alle som har vært med å bidratt og gjort en god jobb for å sørge for at årets Marsimartna ble av den svært gode sorten.

Kultursjefen hadde ikke mye å utsette på martnan i år, bortsett fra èn ting.

- Neste år blir det flere hester!, forsikrer hun.