Rundt 70 gjester ble ønsket velkommen av leder Tove Johannesen da den årlige juletrefesten i regi av Levanger og Okkenhaug diakonat ble arrangert søndag kveld.

- Vi ønsker å gjøre noe for alle omgivelsene rundt oss, deriblant de utviklingshemmede. Noen av disse bor igjennom kommunen, andre bor privat. Et slikt arrangement er viktig for å samle dem, sier Johannesen.

Johannesen er leder på andre året og litt fersk i rollen som arrangør, men forteller om mange gode tilbakemeldinger fra familie og pårørende.

- Vi fikk gode tilbakemeldinger i fjor. Vi inviterer hele familien og vi ser at mange møter opp med flere familiemedlemmer.

«Totom» var blant innslagene på scenen, sammen med Dag Stemre og Henning Friedrich. Også «Samklang» med Hans Nyberg bidro til god stemning og besørget for allsang med både norske og svenske låter på set-listen.

- Programmet er blitt en tradisjon og det er veldig fint å ha med disse. Vi ringer å spør rundt om de kan komme å stille opp og de sier bestandig ja så lenge de har anledning. Det at «Totom» og «Samklang» er med gjør også at de skaper denne kvelden litt selv, forteller Johannesen.

Og hun legger ikke skjul på at dette er en kveld som hun selv også gleder seg veldig mye til.

- Det er folk fra diakonet som er med for å bake og slikt til i kveld. Det kommer fra hjertet når jeg sier at denne kvelden gleder jeg meg like mye til hver eneste gang.