Leder i Verdal Næringsforum, Rudolf Holmvik, tror temaet på møtet som holdes 11. februar bær være interessant for alle medlemmene i forumet. Derfor har de invitert både BAI- og HSR-gruppene når det atter er tid for å møtes på Møllehagen i Tindved.

BAI står for bygg, anlegg og industri, mens HSR står for handel, service og reiseliv. Det er to undergrupper i Verdal Næringsforum.

I møtet på Møllehagen kommer saksbehandler Thomas Møller på planavdelingen i kommunen for å informere om den mye omtalte sentrumsplanen.

– Hvilke utfordringer har vi i sentrum i etterkant av Snøhetta, og hvordan kan medlemmene bli delaktig i planprosessen, er spørsmål som Holmvik mener det er betimelig å stille.

Etter hovedtemaet er det også satt av tid til to andre bolker i møtet. Ola Sagbakken i Nav kommer for å fortelle om hvilke tjenester Nav kan levere til næringslivet. Til sist har Rudolf Holmvik selv tenkt å fortelle om resultatene av spørreundersøkelsen som forumet hadde i fjor høst, og dele noen tanker om vegen videre for Verdal Næringsforum.