Oslolaget er i flytsonen med to seire på sine to siste kamper, borte mot Fredrikstad (22-19) og hjemme mot Glassverket (29-22). Det skremmer ikke trener i Levanger håndballklubb, Hege Eggen Hov.

- Vi har absolutt noe å gjøre i Eliteserien LHK gjorde det de færreste hadde trodd på forhånd - de slo Storhamar 18-17. Småskader

Med poeng og seier i de to kommende kampene, kan LHK ta et viktig steg opp fra nedrykksplass. Det er noe Eggen Hov ikke tenker nevneverdig på før kampene.

– Vi har ikke noe fokus på tabellsituasjonen. Jeg tror heller ikke det betyr noe rent psykologisk og komme seg over streken. Da er det mer å hente på å sitte igjen med en godfølelse fra kampene, slik vi gjorde etter seieren mot Storhamar.

Noen skader

Lagkaptein Silje Mari Berget og Gabriella Juhasz var før helgen begge usikre foran dagens bortekamp mot Stabæk. Juhasz blir med i troppen i bortekampen mot Stabæk, mens Berget blir hjemme. Med i troppen blir også Kjersti Salberg, som har vært ute med skade.

– Vi har noen småskader og spørsmålstegn. Silje Mari fikk en kakk i ankelen i forrige kamp og har ikke trent siden søndag. Gabbi sliter med et hovent kne. Vi reiser med 13 spillere og vår jobb blir å plukke ut de som er i best form akkurat nå, sier Eggen Hov, som denne gang får støtte av trenerkollega Geir Tore Leira. Han var ikke med på forrige bortekamp mot Larvik.