Lørdag kveld syklet Paul Helge Sagøy bort på stadion for å se fotballandskampen mellom Kroatia og Norge sammen med noen kompiser. Det endte med stortap for det norske landslaget. Atskillig verre var det som skjedde etter kampen, sannsynligvis en gang i løpet av natt til søndag.

– Jeg fikk skyss hjem senere på kvelden, og sykkelen ble stående igjen. Da jeg skulle hente den var den borte, sier Sagøy til Verdalingen.no.

Neppe «hevnaksjon»

Han kjøpte Diamant hybrid-sykkelen på G-Max i fjor høst, en kostbar sykkel i 10.000-kronersklassen. Den er svart, og hadde også en kraftig lås på seg da den forsvant.

– Tyvene må nok ha tatt med seg både sykkel og lås. Ingenting lå igjen etterpå, sier Sagøy, som mandag formiddag la ut «savnet-melding» på Facebook.

Torsdag ledet han Vuku til seier mot Verdal i cupen. Noen hevnaksjon fra det er neppe sykkeltyveriet. Han tror heller ikke at den doble 30-årsdagsfeiringen i paviljongen lørdag kveld har noe med tyveriet å gjøre.

– Det ville vært veldig rart. Jeg kjenner en del av dem som var der, sier han.

Begynner å sykle ute

I vinter har Paul Helge Sagøy vært med på sparebankens treningsgruppe, som til nå har drevet innetrening på Sprek, men som etter påske skal fortsette treningen utendørs med Tour de Tomtvatnet som sommerens mål.

– Jeg må ha sykkelen tilbake til det, ellers må jeg kjøpe meg ny sykkel. Jeg drar ut på leterunde i ettermiddag, men om noen vet noe så må de veldig gjerne si i fra, sier Paul Helge Sagøy.

Han har telefonnummer 92220214.

P.S. Det er langt fra første gang det stjeles sykler på stadion.