Kristin Heggdal (24) startet denne uken i redaksjonen og går inn i et vikariat som varer til januar 2019.

Journalistikk

Heggdal er oppvokst på Trones i Verdal, men flyttet til Trondheim for å gå siste året på videregående skole der. Etter ett år lærerutdanning ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, tok hun journalistutdanning ved Norges Kreative Høyskole. Hun har også studert kreativ markedskommunikasjon.

Heggdal har journalisterfaring fra NRK Trøndelag og NRK Viten hvor hun har vært tilkallingsvikar i tillegg til praksisperiode. Siste halvåret i fjor arbeidet eggdal i Adresseavisen. Her har hun hatt sommerjobb i samfunnsavdelingen og hun har jobbet i trd.by.

– Det er godt å komme hjem til Verdal etter mange år i Trondheim, og det blir spennende å skrive om alt som skjer både her og i Levanger i tiden fremover, sier Heggdal.

Privatetterforsker

Erlend Aune (55) har jobbet som vikar i Innherreds redaksjon siden avisas opprinnelse sommeren 2015. Nå er han ansatt i nytt vikariat frem til april 2018. Aune er opprinnelig fra Ekne, og bor i Levanger sentrum. Han er utdannet politi og har blant annet jobbet som privatetterforsker i Oslo. Her bodde han i flere år før han flyttet tilbake til Levanger i 2009. Han har jobbet med både inkasso og forsikring.

– Å jobbe i Innherred har vært spennende og jeg ser frem til et nytt år i avisa, sier Aune.

Permisjon

Vikariatene er for Vegard Knudsen, som nylig gikk ut i to års permisjon, og Marte Skjesol, som går ut i ett års permisjon i april.

Erlend Aune og Kristin Heggdal har blitt ansatt i vikariat i Innherreds redaksjon. Foto: Marte Skjesol