Politie og ambulanse rykket i sjutida søndag kveld ut til en adresse i Levanger etter melding om person som skal ha blitt slått bevisstløs.

I en oppdatert melding ti minutter senere opplyses det videre at politiet er på stedet, og at de har kontroll på to personer. På samme tidspunkt skal det være rolig på stedet.

Like etter klokken åtte på kvelden, informerer politiet at vedkommende som er fraktet til sykehus er alvorlig skadd, og at politiet igangsetter etterforskning i saken.

- Han ble funnet bevisstløs. Volden har skjedd innendørs på en adresse. Vi er helt i innledende fase av etterforskningen, og har mye teknisk og taktisk arbeid foran oss. Derfor ønsker vi ikke å si så mye mer ennå, sier operasjonsleder Hans Christian Jannisson i Trøndelag politidistrikt til VG.

To menn ble pågrepet og arrestert i Levanger sentrum. De ble ikke pågrepet på åstedet.

- De ble funnet av politiet, og pågripelsen foregikk uten dramatikk. Det er for tidlig å si noe om relasjonen mellom fornærmede og pågrepne og hendelsesforløpet, sier Jannisson til Dagbladet. Avisa skriver også at den skadde personen har blitt slått med en gjenstand.