Vaffelkirken - helbredelser, forbønn og mirakler, det er tittelen på den nyeste Youtube-videoen til den meget aktive videoutleggeren fra Mo i Rana - som de foregående tre årene bodde i Levanger og jobbet i Nordic Mission og for bibelskolen NSSM.

Skapte litt diskusjon

Verdalingen.no skrev før jul i 2013 om en video som ble lagt ut den gangen - hvor Haddal og flere andre fra Nordic Mission tok kontakt med ungdommer på Amfi-senteret i Verdal og hevdet å utføre helbredelser på dem i andres påsyn.

Da lokalavisa omtalte seansen og linket opp videoen skapte det reaksjoner blant foreldre til de deltakende ungdommene fra Verdal, og videoen ble fjernet fra saken. Diskusjonene gikk likevel livlig rundt seansen i kommentarfeltene både på Facebook og under saken.

Vaffelkirke

Siden den gang har Haddal fortsatt å reise omtrent verden rundt for å fortelle om Jesus' kraft - og vise det på nettet - og det nyeste nå er flere videoer hvor han selv og hans venner forteller om jobben de gjør med Vaffelkirken i Levanger sentrum.

– Noen er fulle, noen er edru, men du verden når de får en berørelse av Gud er det bare herlig, sier Haddal i videoen.

– Klokka er snart to på natta, men vi er her og deler ut gratis vafler og kaffe. Og folk tar i mot det her, og vi er så oppmuntra, avslutter han etter å ha fortalt litt om både helbredelse og mirakler de har opplevd.