I mars intervjuet Verdalingen Linn Leirset i en sak som handlet om at vinteren var så mild og snøfattig at ungdommer kunne kjøre scooter og moped hele vinteren. Leirset var såre fornøyd med at hun kunne kjøre til skolen hele vinteren på sin nye scooter, og det hadde hun tenkt hun skulle gjøre denne vinteren også. Hun hadde til og med gått til innkjøp av piggdekk til denne vintersesongen.

Scooteren sviskeborte

Nå ser det imidlertid dårlig ut for Linns planer om å kjøre scooter i vinter. Scooteren sto parkert utenfor Verdal Videregående skole over natten og da Linn kom på skolen i morges var scooteren rett og slett sviske borte. Moren hennes, Torunn Hegstad, som stakk innom Verdalingen for å melde scooteren savnet, forklarer hendelsesforløpet.

– Hun hadde anledning til å øvelseskjøre med bil hjem i går, så derfor satte hun igjen scooteren på skolen over natta. Da hun ringte og sa at scooteren var borte ble jeg så sint. Det er jo så frekt, sier mamma Torunn.

Blir mer kjøring på mamma

Torunn har lett etter scooteren fredag morgen, men uten hell.

– Det er jo framkomstmidlet hennes, så det er veldig dumt dette. Vi bor i Sør Leksdal, så det er jo et stykke til skolen.

I tillegg til at det blir mer tungvint for Linn å være scooterløs, så ser Torunn for seg at situasjonen kan føre til mer skysskjøring for hennes del. Både mor og datter er altså veldig interessert i at scooteren kommer til rette igjen.

Hvis noen har sett scooteren så ta kontakt med politiet. Scooteren er av typen Matrix Keyway og har registreringsnummer XP 6596.