Politiet måtte ta turen til Nord universitet søndag kveld. Like før klokka 23 ble det varslet om fire gutter som satt på taket på universitetet.

- Guttene klatret ned og forlot stedet. De var greie, skjønte poenget og skulle ikke gjøre dette mer, forteller operasjonsleder Ann Kristin Øie i Trøndelag politidistrikt.

Hun forteller at politiet også måtte hente en kvinne i Verdal og plassere henne fyllearresten samme kveld.

Fotball

Det er duket for et av innherredfotballens store høydepunkt i kveld, når rivaloppgjøret mellom Markabygda og Ekne går av stabelen.

Fotballherrene i Vuku spiller bortekamp mot Byåsen 2 og Levanger fotballklubb tar imot Jerv.

Turvær

Det blir ifølge Yr.no delvis skyet i dag, svak vind, men ingen regnbyger på ettermiddagen. Vi kan vente oss sommertemperaturer på opp mot 24 grader.

Åsen bygdekvinnelag arrangerer gåtur i kveld og ber de som vil være med om å møte opp ved Langåsan. Turen går til Åvika og det blir kafferast ved fjorden.

Nasjonalt og internasjonalt

Rekordbeslag av dopingmidler

En 40 år gammel mann er tiltalt for å ha oppbevart mer enn 2,5 kilo anabole steroider i Kristiansand. Politiadvokaten mener beslaget er rekordstort.

– Etter det jeg kjenner til, har vi ikke gjort større beslag av dopingmidler i Agder tidligere, sier politiadvokat Jørgen Henriksen til Fædrelandsvennen , som først omtalte den ferske tiltalen.

Kan avslutte etterforskning

Robert Muellers etterforskning av om Donald Trump hindret Russland-granskingen, kan være over innen 1. september, ifølge presidentens advokat Rudy Giuliani.

Giuliani sa til The New York Times søndag at Mueller hadde delt denne tidslinjen for to uker siden. Spesialetterforskeren skal ha sagt at denne datoen ville avhenge av om Trump lar seg intervjue.

Røe Isaksen i USA

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) innleder sitt fire dager lange besøk i USA, der han blant annet skal møte den amerikanske handelsministeren Wilbur Ross.

Mandag står taco på menyen når statsråden møter norske tech-bedrifter i New York. Med bedriftene skal han blant annet diskutere etableringsmulighetene på østkysten og vestkysten og hva norske myndigheter kan bidra med.

G20-møte i Argentina

Konfliktene i Midtøsten og bekjempelse av terror står på agendaen når utenriksministrene i G20s medlemsland møtes til samtaler i Argentinas hovedstad Buenos Aires. G20 er verdens sentrale, uformelle forum for internasjonalt økonomisk samarbeid og omfatter 19 medlemsland i tillegg til EU.

Det er på forhånd varslet at verken EUs, USAs, Russlands eller Frankrikes utenriksminister vil stille på møtet.