- Dette er veldig godt gjort, og en stor prestasjon av Julie. Hun vant kvalifiseringen og vant over en tidligere norgescupmedaljør. Det er veldig bra, sier Vidar Moe.

Han er Jordans trener ved kickboxinglinja på Skogn Folkehøgskole (Skofo), og er svært fornøyd med elevens innsats i Norgescupen. Drammensjenta trener hardt og godt ved Skofo, og ble i helgen belønnet med seier i kvinneklassen +75 kilo for lettkontakt. Hun tok i helgen også gullmerket, som kvalifiserer henne til internasjonal fullkontakt. Det gjør at hun nå kan satse internasjonalt.

- Jeg har stor tro på Julie denne sesongen. Hun dominerte i alle sine kamper i helgen, og er i Norgestoppen i sin vektklasse. Hun har trent jevnt hele perioden her på Skofo og har utviklet seg mye siden i høst, sier trener og lektor Vidar Moe.

Fant motivasjonen

Hun har drevet med kickboxing aktivt siden 13-årsalderen, med noen opphold gjennom tenårene. Under oppholdet på Skogn folkehøgskole siden i fjor sommer har motivasjonen og ferdighetene økt betraktelig. Det ble gjenspeilet i norgescupen i Tromsø i helgen.

- Dette føltes veldig bra. Jeg var litt usikker før cupen, og var umotivert rundt juletider. Derfor tenkte jeg at det bare var å blåse i alt rundt meg og konsentrere meg om å gjøre det bra, sier Jordan etter norgescupseieren.

- Miljøet på Skofo er kjempebra, og jeg gleder meg til hver dag. I tillegg er Vidar Moe en veldig, veldig flink lærer, sier hun.

Går for NM-gull

Nå er neste mål Irish Open i februar, hvor hun tok bronse og sølv i fjor. Deretter venter NM i april, hvor hun er regjerende norgesmester.

- Jeg går i samme vektklasse i år, og målet er å prøve å gjøre det enda bedre i år. Året på Skofo har vært utrolig viktig for meg, og jeg merket en forskjell fra de første ukene takket være det gode treningsmiljøet, sier hun.

I mai avslutter hun Skofo-tilværelsen med viktige erfaringer i sekken. Deretter venter et år i militæret og ytterligere satsing i ringen.