Aktivitetsutvalget i Nordtun Grendehus arrangerte trimbingo lørdag i palmehelga, med Gerd Buran i spissen. Nesten 100 store og små møtte opp

Løypen denne gangen var rundt Haugskottmarka 3 km, eller rundt Haugskottvegen 2 km. Sist gang det var trimbingo gikk den rundt trimtrappa på Mule. Nye runder hver gang, så blir vi kjent i bygda.

Nordtun Grendehus er et svært aktivt grendehus, som har mye utleie og er populært å leie. Det er en flittig gjeng som på frivillig basis holder huset både inne og ute i perfekt stand.

I utvalgene sitter mange unge Mulesbygg nå, vi ser stor tilflytting av barnefamilier til Mule, og det er ikke så rart da. Mule ligger fint til mellom Levanger og Verdal, 10 min sykkeltur til Rinnleiret - Trøndelags fineste sandstrand og Skånestangen. Gangavstand til turområdene Børsåsen og Banmyra.

Det tar kun 10 min å sykle inn til Levanger på gang og sykkelvei over Sætersmyra.

Trimbingo har blitt svært populært, en kjøper bingoblokker og krysser av etter som man kommer til postene.

En fin måte å treffe bygdafolket på. Det var folk fra alle grender på Mule tilstede, Børsgrenda, Skånes, Rinnleiret, Salthammer, Haugskottvegen, Sætersmyra, Rokneshøgda,

Nerholtet, Roaldmarka, Mulelia. En kunne vinne om en fikk kårner, linje eller fullbingo. Og noen fikk uttrekkspremier. Alle barna fikk trøstepremie.

Levanger kommune og politikerne takkes fordi de tenker at grendehusene i kommunen er viktige, de skaper bolyst og fremmer frivilligheten rundt om.

Skrevet av Randi Haugskott (innsendt)