Innherred.no skrev for to uker siden om den tradisjonsrike vegkroa ved E6 i Vinne, som var stengt fordi driftsselskapet var slått konkurs.

Denne uka dukket foretaket Asianor kro AS opp i Brønnøysundregistrene, med Suwalee Yuangmanee som daglig leder.

40-åringen forteller når Innherred.no tar kontakt at hun håper å komme igang så fort som mulig.

– Kanskje allerede til uka. Jeg skal møte huseieren i helgen, og da får jeg se om alt er så klart at jeg kan gå igang med varebestilling, sier Yuangmanee.

Tre ansatte

Hun har ikke selv noen større bakgrunn fra serveringsbransjen, men skal ha med seg i hvert fall to medarbeidere til, deriblant en dyktig kokk som har jobbet på flere spisesteder i Stjørdal.

– Jeg har de siste årene drevet med videreutdanning, og nå er det på tide å jobbe igjen. Jeg har alltid vært glad i å lage mat, så da denne muligheten dukket opp syntes jeg det så spennende ut, sier den nye kro-driveren.

Som navnet tilsier, vil mat fra Asia være en satsing. Det være seg både thaimat og kinamat. Men med tanke på kroas historie vil hun også tilby tradisjonell norsk mat, ala kjøttkaker.

– I starten blir det mat ferdig på tallerken. Så får vi se etter hvert om vi kanskje lager en buffet også, sier Suwalee Yuangmanee.

Åpningstiden i starten blir sannsynligvis fra åtte om morgenen til åtte om kvelden.

Eierne har stor tro

Slapgaard Eiendom eier fortsatt bygget som den asiatiske damen skal leie.

– Hun har gitt et godt inntrykk, og virker som en seriøs driver, sier Olav Edvard Slapgaard til Innherred.no.

Han innrømmer at han har vært skeptisk alle driverne som har vært innom siden de kjøpte kroa tilbake i 2010. Det føles annerledes denne gangen.

– Det har vært mye rart, og særlig de siste er en historie jeg bare vil glemme. Nå har jeg trua, og de siste to ukene har jeg vært mye borte på kroa for å male, vaske og få inn nye benker. Vi som huseier skal bidra til en positiv og bra start, lover Olav Edvard Slapgaard.