Sofaene skal nemlig brukes til å sette opp årets russecamp, og det er Maria Grøtan Johnson (18) og Ingunn Rotmo Langaas (18) som er campsjefene for året. De utlyste i en annonse i Verdalingen at de «...er på utkikk etter en del sofaer, stoler og bord. Tar alt som finnes, ødelagt eller "helt". Om det er noen som er generøse og gir bort så tar jeg det!». Responsen de fikk overraskende stor for de to campsjefene, og nå har de allerede alt de trenger til campens høytid i mai, med blant annet hele sju sofaer!

– Vi har lett etter møbler til russecampen vår, og tilbakemeldingene har vært svært positive. Det har rett og slett strømmet på med hjelp, og nå har vi så og si alt vi trenger. Så folk trenger ikke å ringe til oss mer, selv om vi setter pris på all hjelpen vi får – og har fått, sier Maria Grøtan Johnson.

Jentene kunne dog ønsket seg flere stoler, i og med at de fleste som har kommet inn har vært av typen stressless og lignende, og det hadde nok passet best med campingstoler eller noe i den dur for russecampen.

– Men campingstoler skal nok vi russen klare å ordne selv, så det er ikke et stort problem, understreker Maria.