Marsimartnan har et rikt utvalg av salgsboder som tilbyr både spiselige og ikke-spiselige produkter. I tillegg til dette er det også et rikholdig program med ulike kulturelle innslag for den voksne besøksskaren.

Likevel var det lørdag formiddag et høyt antall barn rundt omkring Levanger torg, de aller fleste i nærheten av Hugos Tivoli.

Innherreds utsendte tok en prat med to unge gutter, Sivert Langås Pedersen og Casper Flakken Knutli. De hadde nettopp snurret rundt på det flyvende teppet, som er en av de mange attraksjonene ved tivoliet.

- Dette er den første karusellen vi tar i dag, forteller de to frosne guttene.

De legger til at de har tenkt å bruke store deler av dagen på tivoliet, og at det flyvende teppet nok bare var startskuddet for en morsom dag.

- Vi har vært på selve martnasområdet også, ja. Det er altfor voksent, men vi fikk spist smultringer da, forteller guttene med et smil.

Guttene er klare på at det burde vært flere morsomme aktiviteter for barn på Marsimartnan, men vet ikke helt hva det skulle være. Uansett så det ut til at tivoli passet midt i blinken for ti-åringene som heller ville bruke dagen på fart og spenning, mer enn å kikke i bodene på torget.