#innspark (26)

Derfor har Jonas Svensson kjøpt seg hus i Verdal - han prater også ut om overgangsryktene

Og ja, han er glad i ostepop.
Podkast

Innherreds store sønn gjester podkasten. Jonas Svensson er tilbake, og tidenes første gjest forteller åpenhjertig om fremtiden både på og utenfor fotballbanen, den eventyrlige 2015-sesongen og mulighetene for EM-sluttspill i 2020. Boligkjøp, ostepop, ferieturer og livet i Amsterdam er også tema i podkasten.

Boligsalget i juli

Jonas Svensson har kjøpt seg bolig i Verdal

I gata han vokste opp i.

De faste spaltene har fått en ny vri, og landslagsbacken må blant annet sette opp en drømmeellever med spillere han selv har spilt med. Denne gangen deles ukas melakoll ut til en dyktig skribent, mens brennhuttuen går til en kaptein som forlater skuta.

Rykter og overganger er også en snakkis.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud og innherred.no.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Lytt til de andre podkastene våre her: