#innspark (32)

For Deyzin var dette nøkkelen til at han ble en del av verdalssamfunnet da han kom fra Jemen som tiåring

En suksesshistorie.
Podkast

Deyzin Abdulla er gjest i ukas episode av #innspark.

For ham var fotballen i Verdal IL helt avgjørende for å bli integrert i verdalssamfunnet da han kom fra Jemen til Mela. I ukens podkast forteller han om hvordan det er å flytte fra Jemen til Norge i ung alder, mer om hva fotballen har betydd for ham i oppveksten og hans målsettinger for årets sesong.

Videre kan du høre om badeulykken som fant sted under en fotballcup, da han prøvde å få et fly til å snu, og hvor han befinner seg om tre til fem år. Faste spalter gås gjennom, og ukas melakoll går til en skadeplaget verdaling.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud og innherred.no.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør podkasten øverst i saken!

Johannes Strand, Deyzin Abdulla og Håkon Pallin Kjeldsen.  Foto: Kristian Stokdahl

Lytt til de andre podkastene våre her: