#innspark (37)

Dette kan være hans aller siste sesong for Verdal IL - nå forventer han at man lærer av fjorårets sommertabbe

Podkast

Hans Kristian Nordvoll leverer varene i #innspark nok en gang. Ringreven prater ut om ståa i Verdal IL, opprykk, karrierestopp, kjendisstatus, Steinkjer FK og mye, mye mer. Hasse forteller også om et annerledes Verdal IL, som denne sesongen prøver ut noe helt nytt.

Når det gjelder karriere stopp, så røper Nordvoll at dette fort kan være hans aller siste sesong i Verdal IL. Selv om han ikke har lang tid igjen av fotballkarrieren, så er han krystallklar på at han bør levere minst 20 målpoeng denne sesongen. Han forventer også at herrelaget ikke går på samme sommersmell som i fjor. Hasse mener nemlig at spillerne trente for dårlig i sommerperioden etter den gode vårsesongen, noe som ødela store deler av høstsesongen.

Hans Kristian Nordvoll kan fort være inne i sin siste sesong som spiller for Verdal IL.  Foto: Johannes Strand

Faste spalter deles ut, og ukas brennhuttu går til et spisstalent som sendte inn et kreativt bilde til Innherred.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud og innherred.no.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør podkasten øverst i saken!

Håkon Pallin Kjeldsen, Hans Kristian Nordvoll og Johannes Strand.  Foto: Selvutløser

Lytt til de andre podkastene våre her: