#innspark (39)

Han er krystallklar på at de tar den kritiske situasjonen på største alvor, men nå handler det om å gi faen

For i helga smeller det.
Podkast

En av Verdal ILs raskeste menn, Nils Petter Austad, har tatt turen til #innspark igjen. I ukas podkast, er temaer som økonomisk krise i Verdal IL og seriestart noe som diskuteres.

Når det gjelder den kritiske situasjonen som klubben er i, så påpeker Austad at han og resten av herrelaget virkelig tar det på største alvor. I disse dager ser de på hvilke tiltak de rent konkret kan gjøre for å bidra til at den negative trenden snur.

Men, i helga er det serieåpning hjemme mot Gjøvik-Lyn som gjelder for verdalingene. Austad poengterer at det handler om å gi faen i alt det utenomsportslige i helga, fordi da er det fotballen på banen som står i fokus. Han tror og håper at den krevende situasjonen vil slå ut positivt på banen, i form av at verdalingene står sammen som en sterk enhet og gjør det godt i årets første seriekamp.

Austad forteller også om en historisk kuriositet i forbindelse med seriestarten til herrelaget. Faste spalter gås gjennom, og denne gangen dukker Kåre Hedley Ingebrigtsen opp i podkasten.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud og innherred.no.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør podkasten øverst i saken!

Håkon Pallin Kjeldsen, Nils Petter Austad og Johannes Strand.  Foto: Kristian Stokdahl

Lytt til de andre podkastene våre her:

a