#innspark (44)

Han ble lurt trill rundt av kompisen for syv år siden - nå er han evig takknemlig for den hysteriske spøken

Podkast

Denne uka forvandles #innspark til #fratråkk. Den lokale syklisten fra Levanger, Amund Solli, er gjest i podkasten. Han prater ut om stort og smått, deriblant bakgrunnen for at han endte opp som syklist.

Amund Solli kommer med den ene gode historien etter den andre i ukas podkast.  Foto: Roger M. Svendsen

Tilbake i 2012 ble han nemlig lurt trill rundt av kompisen sin, Håvard Garberg. Da Solli skulle melde seg på sykkelrittet Tour de Tomtvatnet, så var han usikker på hvilken klasse han skulle delta i. Garberg, som var og er en ivrig syklist, anbefalte Solli å delta i TdT Open. Han kunne fortelle Amund at dette var en såkalt åpen klasse for alle, noe den ferske syklisten tenkte var helt logisk. Da han ankom startområdet fant han fort ut at det var ikke en åpen klasse det var snakk om, men en klasse der eliten deltar. Overraskende nok fikk Solli en flott opplevelse, og han klarte faktisk å passere målstreken før Garberg.

Den dag i dag priser han seg lykkelig over at han ble lurt trill rundt av kompisen sin for syv år siden. Han har blitt en dyktig syklist som trener hver eneste dag.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud, innherred.no/podkast og andre strømmetjenester.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør hele ukas podkast øverst i saken!

Håkon Pallin Kjeldsen, Amund Solli og Johannes Strand prater om stort og smått i ukas podkast.  Foto: Roger M. Svendsen

Lytt til de andre podkastene våre her:

a