#innspark (48)

To spesielle hendelser kunne endret på alt for verdalingen, men nå priser han seg lykkelig over valgene han tok

Podkast

Stopperkjempen og Verdal IL-legenden Thomas Almli gjester #innspark. Han prater ut om både den sportslige og økonomiske krisen i Verdal IL, legendestatus og redningsaksjon. Almli forteller også om da han la skoene på hylla, og hvilke klubber han har takket nei til. Faste spalter gås gjennom, og denne gangen får en ukjent helt ukas stjerne.

I podkasten nevner Almli to spesielle hendelser som kunne endret på alt i hans fotballkarriere. Det ene omhandler da han takket nei til både Steinkjer FK og Levanger FK tilbake i 2011, mens den andre hendelsen er da han la skoene på hylla tilbake i 2012.

Thomas Almli vurderer en modellkarriere etter endt fotballkarriere.  Foto: Johannes Strand

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud, innherred.no/podkast og andre strømmetjenester.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør hele ukas podkast øverst i saken!

Johannes Strand, Thomas Almli og Håkon Pallin Kjeldsen.  Foto: Kristian Stokdahl

Lytt til de andre podkastene våre her: