#innspark (57)

Hun kan ende opp som Rosenborg-spiller: - Det kan være helt nødvendig for å bli blant Norges beste

Podkast

Rakel Engesvik er gjest i ukas episode av #innspark. Verdalingen, som spiller for Trondheims-Ørn i Toppserien og Norges U23-landslag, prater ut om kontraktsforlengelsen, livet i byen og Rosenborg-ryktene.

Det er nemlig ikke usannsynlig at Trondheims-Ørn blir Rosenborg kvinner allerede neste sesong. Engesvik deler sine tanker omkring temaet i ukas podkast. Hun tror det kan være helt nødvendig for at Trondheim og Trøndelag skal ha et lag i toppen av Toppserien, samtidig som hun er veldig spent på hvordan hverdagen som Rosenborg-spiller kan bli.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud, innherred.no/podkast og andre strømmetjenester.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør hele ukas podkast øverst i saken!

Lytt til de andre podkastene våre her: