#innspark (59)

For Levanger FK er han en av de viktigste spillerne. Nå er han usikker på LFK-fremtiden.

Podkast

Ermal Hajdari har hatt en mildt sagt innholdsrik fotballkarriere til tross for sin unge alder. Allerede har han rukket å spille i fem ulike nasjoner, og deler historier fra hele reisen i denne ukas episode av #innspark. Blant annet kan du høre om da han møtte en tidligere Manchester United-spiller i baren, men ikke dro kjennskap på han.

Svensken kom på andreplass under TV-programmet «Proffdrømmen», og har i 2019 bidratt på flere plan enn Levangers a-lag. Etter årets sesong har han vært i Levanger i to år, men sier i podkasten at han er usikker på hvor han spiller neste sesong.

- Alt jeg kan si er at jeg trives veldig godt i Levanger. Jeg pleier som sagt kun å være ett år i de ulike klubbene, men har snart vært to i LFK. Det kommer til å skje mye i klubben den neste tiden, og tiden vil vise hvor jeg spiller neste sesong.

Ukas stjerne deles mellom ukas gjest og en medspiller av han, mens ukas melakoll går til en meget rutinert kameramann. Jørgen Haug og Håkon Pallin Kjeldsen leder deg gjennom sendingen.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud, innherred.no/podkast og andre strømmetjenester.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør hele ukas podkast øverst i saken!

Lytt til de andre podkastene våre her: