Var med på oppstarten av Levanger FK. Nå vil han etablere ny klubb på Innherred.

Podkast

For snart to år siden startet Øystein Kristoffersen opp bloggen Levangerpatrioten. I helga var han gjest i den 64. episoden av fotballpodkasten #innspark.

Kristoffersen uttaler seg om treneransettelsen, hvem han mener bør bli med Per Verner Rønning i trenerteamet og hva han mener er realistisk for Levanger å oppnå på både kort og lang sikt. I tillegg kommer den tidligere LFK-spilleren med forslag til ny styreleder i klubben.

Temaet om samarbeid og sammenslåing blir også tatt opp i podkasten. Kristoffersen har tidligere vært med på sammenslåingen mellom Sverre og Nessegutten, og kommer med et friskt innspill som innebærer en ny sammenslåing i området. Hva han sikter til, kan du høre i ukas podkast.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud, innherred.no/podkast og andre strømmetjenester.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør hele ukas podkast øverst i saken!

Lytt til de andre podkastene våre her: