#innspark (66)

Det er utrolig at den lille klubben har gjort det så godt i så mange år - det skal han ha sin store del av æren for

Podkast

Tormod Bjerkeset er gjest i #innspark denne uka. For noen uker siden offentliggjorde levangsbyggen at han gir seg som hovedtrener for Nardos herrelag i andredivisjon. En liten bydelsklubb som har vært nederlagsdømt en rekke ganger, men stadig kloret seg fast eller kommet tilbake i toppen av norsk fotball. Høydepunktet var i 1993, da de kjempet helt i toppen av 1. divisjon, og sånn sett ikke var så langt unna å rykke opp i det aller gjesveste selskap.

Tormod Bjerkeset har holdt det gående med fotball i over 30 år. Først som spiller for en rekke trønderske lag, deriblant Nardo på starten av 1990-tallet, hvor han altså fikk med seg opprykk fra andredivisjon og den utrolig gøyale 1993-sesongen før turen gikk videre. Etter at spillerkarrieren var over ble det trenervirksomhet.

I ukas podkast snakker han ut om den lange fotballreisen. Han forteller også hva han skal bruke tiden sin på nå som det blir en etterlengtet fotballpause.

Tormod Bjerkeset og Nardo-drakten fra da han spilte for klubben på starten av 90-tallet.  Foto: Johannes Strand

Bjerkeset legger ikke skjul på hva han tenker om jobbmuligheter i fotballen i fremtiden. Hør hva han tenker i ukas podkast, som du finner øverst i saken.

Du finner podkastene våre på Spotify, Itunes, SoundCloud, innherred.no/podkast og andre strømmetjenester.

Følg oss gjerne på Facebook og Twitter!

Hør hele ukas podkast øverst i saken!

Lytt til de andre podkastene våre her: