#innspark (70)

Var Rosenborgs førstevalg – takket nei til jobben

Podkast

Asle Austad er gjest i #innsparks episode nummer 70. Siden 2011 har han brukt over 10 000 timer på «Plassa». Han har gjort sakene sine såpass godt at han i november havnet i dialog med selveste Rosenborg.

- Da Rosenborg tok kontakt var det Trond Alstad jeg pratet med, men da han gikk av ble det stille på den fronten, røper mannen som tar seg av alle slags jobber på Verdal Stadion.

To måneder senere tok Rosenborg kontakt på ny, og denne gangen var det Micke Dorsin som ventet på Austad i Trondheim.

- Micke er en kjempekar. Vi hadde en god samtale, og på nyåret fikk jeg beskjed om at jeg var førstevalget deres i jobben.

Avslo tilbudet

Jobben Austad var tiltenkt var i en rolle som materialforvalter. Noe likt den han til daglig praktiserer for Verdal.

- Det hadde blitt mye det samme som jeg gjør nå, men forskjellen er at det er en 100%-jobb i Rosenborg.

Tilbudet høres kanskje for godt ut til å takke nei, men alle som holder med Verdal kan roe helt ned. Asle Austad blir nemlig å finne på Verdal Stadion også i 2020.

- Til syvende og sist måtte jeg ta det sikre valget og takke nei til tilbudet. Det fristet selvsagt, men det er ikke sikkert jeg hadde taklet å pendle til Trondheim heller. Nå ønsker jeg å legge saken bak meg og fortsatt holde fokus på de blå og hvite, uttalte altmuligmannen.

Bakgrunnen for valget til Austad kan du høre i episode 70 av #innspark, som du finner øverst i denne saken!