Mandag ble den endelige versjonen av årets cupfinalelåt fra duoen lagt ut på Youtube (se og hør over).

«For evig - e vi» er tittelen på sangen, som egentlig ble laget ferdig for flere uker siden.

Rosenborg Ballklub og NRK Trøndelag hadde en konkurranse om å lage cupfinalelåten. En konkurranse som etter en utvelgelse først, og deretter en avstemning endte med at Sie Gubbas sang Laget e Rosenborg gikk av med seieren.

Vi trodde at Dag Ingebrigtsen-låten også var med her, men det skal ikke medføre riktighet.

Plagierte seg selv

Sie Gubba-låten var akkurat den samme som de laget for to år siden, bare med noen bittesmå tekstendringer hvor Mix, Micke og Nicki var byttet ut med Svensson, Selnæs og Helland.

Der bandet fra Ålen plagierte seg selv fullt ut, var refrenget på årets første Ingebrigtsen/Flakne-bidrag til forveksling lik bergensartisten Gabrielles låt «De beste», hvor hun synger «Vi e, vi e, vi e - de beste». På cupfinalelåten var tonene de samme og teksten «Vi e, vi e, vi e - Rosenborg». Se til høyre eller under saken på mobil.

Bidraget ble lagt ut på Youtube-kontoen SkiVM97, hvorfra vi har hentet den lille snutten vår. Førsteutgaven av låten er fjernet derfra etter at andreutgaven var ferdig.

Endelig helt ferdig

Et par uker etter at Sie Gubba spilte sin låt i pausen på Lerkendal i siste hjemmekamp til ganske så spredt applaus etterpå, kommer altså Ingebrigtsen og Flakne med sin justerte versjon. 90 prosent likt hva den opprinnelige var, men refrenget og tittelen er altså nå blitt «For evig e vi», med en liten noteendring i samme slengen med trykk på evig med lang e - i stedet for de like lange vi e vi e vi e-tonene.

– Endelig ble sangen ferdig,og jeg håper fra mitt innerste at den vil glede alle som e' på vei te' Ullevaal. Vil også takke alle som har hjulpet til med innspilling av både musikk og video, men mest av alt ønske «Lykke til i cupfinalen til mitt elskede RBK» som jeg har fulgt i tykt & tynt i over 50 år. Spill høyt! - og til alle som liker sangen; Del den gjerne med flere, skriver Dag Ingebrigtsen på sin fanside på Facebook.

Alle som står bak cupfinalelåten

Cupfinalen 2015«For evig – e´vi»-- Tekst og musikk –Dag Ingebrigtsen / Torstein FlakneInnspilt i Stargate Studios november 2015Mikset av Hallgeir Rustan-- Musikere --Peer TaraldsenJostein AlmåsbroKenneth VilstrandFrank AuneOla VikenRoar NygårdHallgeir RustanTorstein FlakneDag Ingebrigtsen.-- Bilder –Dag IngebrigtsenOle DalenTrygve Pløhn-- Videoredigering –Sindre Broholm Sæther (Facebook.com/BroholmMedia)Trygve Pløhn-- Lyrics --«FOR EVIG - E’ VI»(Ingebrigtsen/Flakne)Bruttern har koka’ opp ei gryte for ossog troillan’ fra Trondhjæm’ ska’ te’ Oslo for å sloss igjenhar funne’ tilbake te’ vårt gamle DNAog kongepokal nummer 10 den ska’ vi haFor evig - e’ vi – Rosenborg For evig - e’ vi - R.B.KFlyet har landa’ – vi e’ klar for Karl Johani svart & i hvitt ska’ vi vandre hand i hand igjensanga’ ska synges – livet ska’ leves i dagseier’n e’ vår - vi e’ Norges beste lagFor evig - e’ vi – Rosenborg For evig - e’ vi – R.B.K.For evig - e’ vi – Rosenborg For evig - e’ vi – R.B.K.Ingebrigtsen/Flakne – © 08-10-2015