Bilsportutøveren fra Verdal gjør comeback bak rattet i 2016, og har den siste tiden jobbet med en promofilm for satsingen sammen med studenter på multimedieteknologi ved HiNT i Steinkjer.

– De fikk bare tre uker på seg til å lage filmen, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Jeg tror vi kan si at det ble et veldig kult prosjekt for både studentene og meg, sier Aalberg.

Filmen ble litt over ett minutt lang, og det ble lånt inn spesialkamera fra NRK for å filme noen av scenene.

– Studentene laget også ei ny Facebook-side for meg, med en ny tøff logo slik at det hele ser enda litt proffere ut, sier Frode Aalberg.

Han takker Broholm media, Usett Media, Eivind Furre Grøtan og John Kristian Simonsen for hjelpen med filmen, som forhåpentligvis bringer samarbeidspartnere på banen. Når Frode Aalberg stiller til satart i sitt første løp i 2016, håper han at taket på bilen er fullt av navn på privatpersoner som har gitt et lite bidrag til satsingen.

– Blant alle navnene som kommer på taket vil vi også trekke ut en vinner som får bli med som passasjer på den første testkjøringen i 2016, lover Frode Aalberg.

I FARTA: Frode Aalberg satser tøft foran rallycrossesongen 2016.