LHK-treneren ferdig for godt

Det ble kjent i en pressemelding lørdag.

Jens Steffensen  Foto: Arkiv

Sport

Jens Steffensen, hovedtrener i Levanger håndballklubb, har den siste tiden vært satt ut av spill med en sykemelding. I november tok derfor duoen Velaug Brenne Leira og Izabela Duda over det midlertidige treneransvaret.

Lørdag kunngjorde LHK i en pressemelding at Steffensen og klubben har blitt enige om å avslutte hans engasjement som hovedtrener fra første januar 2016. Samtidig er det klart at Velaug Brenne og Duda fortsetter i sine nåværende roller ut sesongen.

– Levanger håndballklubb takker Jens Steffensen for en helhjertet og engasjert innsats for klubben, og ønsker ham lykke til i fremtiden, skriver LHK i pressemeldingen.

Steffensen hadde i utgangspunktet kontrakt til mai neste år.