Eriksson innstilt som ny styreleder

Levanger FK bekreftet det i dag.

NY STYRELEDER: Robert Eriksson blir etter alt å dømme valgt til ny styreleder i Levanger Fotballklubb på årsmøtet neste uke. 

Sport

Levanger FK holder sitt årsmøte 2. mars. Etter tre år som styreleder i LFK ønsker ikke Torbjørn Storsve gjenvalg. I en pressemelding forteller klubben at de har hatt en ambisjon om å finne en ny styreleder som sammen med resten av det kompetente styret, administrasjonen, spillerne, samarbeidspartnerne og de mange frivillige kan videreføre den gode utviklingen i klubben.

Valgkomiteens innstilling er Robert Eriksson fra verdal.

– Valgkomiteen mener at hans kunnskap fra tidligere verv innen idrett, hans lange erfaring fra samfunnslivet, organisasjoner og politisk virke, og ikke minst hans store fotballengasjement vil bidra til at LFK når sine ambisjoner, heter det i pressemeldingen.

LFK poengterer at de har gått bredt ut i jakten på ny styreleder, og at de så det som naturlig å se utenfor kommunens grenser i jakten på den rette personen.