Full poengpott og serietopp gir supportergjengen Levanger FK avd. sør vann på mølla.

– Jeg må si at det nesten er over all forventning. Men veldig artig. Nå ser vi fram mot neste bortekamp mot Mjøndalen, sier Pål Kvarving, medlem av LFKs supporterklubb avdeling Østlandet.

– En gjeng som har vår egen greie

Det startet med en håndfull tilreisende i sesongpremieren borte mot Fredrikstad. Mot Ullensaker/Kisa på Jessheim stadion søndag var de femdobbelt så mange i rødt og hvitt på tribunen.

– Vi er en gjeng som har organisert oss for å få folk på tribunen på LFKs bortekamper. Vi har vår egen greie, vi synger og støtter laget. Målet er å lage liv på tribunen, sier Kvarving, som fikk god støtte av blant andre Ole Bernt Krogstad og Ståle Tvete Vollan på tribunen søndag.

Fulgte laget i 2. divisjon

Den harde kjerne har stilt opp for laget helt tilbake fra bortekamper i 2. divisjon for noen år siden. Nå vokser medlemsmassen i takt med den sportslige oppturen som laget opplever for tiden.

– Det hele startet med at vi gikk mer sporadisk på noen av LFKS bortekamper i 2. divisjon mot Oslo-lag. Vi organiserte oss først på bortekampen mot Follo i fjor. Det er rettere å si at vi er halvorganisert og vi er uavhengig av LFK Stallions, klubbens offisielle supporterklubb. Men vi får også besøk derifra på noen av bortekampene og det er jo hyggelig.

Dagstur til Jessheim

Én av de som to turen fra Levanger til Jessheim søndag var Asmund Bjørshol. Med en overraskende seier 3-1 til LFK angret han ikke på den spontane dagsturen.

– Jeg var på fotballcup på Skogn på morgenen og senere på LFK-kamp på Jessheim. Det ble en lang dag med mye reising, men selvsagt verdt bryet i og med at Levanger slo til med seier, sier Bjørshol, som sto sammen med supporterklubben.

– Det var bra med liv på tribunen. Vi sørget for mest liv av alle på hele stadion, forteller han.