Verdal tilbake på vinnersporet

Et heltent verdalslag påførte Tillerbyen sitt første tap og er dermed der de skal være igjen.

STRÅLENDE ÅPNING: Rune Johnsen scoret to mål i løpet av den første halve timen. Her sammen med kaptein Hans Kristian Nordvoll på veg inn i garderoben til pause. Foto: Kristian Stokdahl 

Sport

Verdal tok i mot ubeseirede Tillerbyen til kamp på Coop Arena lørdag ettermiddag. Gjestene som rykket ned fra 2. divisjon hadde full pott etter tre kamper, men fikk raskt merke et revansjesugent verdalslag etter sist mandags 0-3-tap mot Ranheim2.

Herlig åpning

Allerede etter seks-sju minutters spill forserte Joakim Auran opp langs venstresiden og la et hardt og presist innlegg på første stolpe, hvor Rune Johnsen hadde løp seg fri og satte ballen i mål.

Verdal fortsatte å skape små og store sjanser utover i omgangen, og etter en halv time var Rune Johnsen på farten i 16-meteren igjen. Litt skrått fra venstre skrudde han ballen perfekt i mål borte i høyre hjørne for seg selv.

På 2-0 roet Verdal litt ned og kontrollerte ledelsen inn til pause. Andreomgangen ble spillemessig svakere, og ganske sjansefattig. Verdal var småfarlige på kontringer, og Joakim Auran kunne ha ordnet tremålsledelse på et skudd som duppet for sent og gikk over.

En sjanse - ett mål

Tillerbyen skapte ikke en eneste målsjanse før det var spilt 90 minutter og fire sekunder, og da ble det også mål. Erik Brækken fikk etter litt om og men ballen inne i feltet, gjorde en finte og sendte ballen ned i venstre hjørne for Verdal-keeper Maciej Raniowski.

Veldig nært noen utlikning ble det imidlertid aldri. Noen litt småampre overtidsminutter endte med at en Tillerbyen-spiller rente inn i Raniowski etter at kampen var blåst av, Verdals polske keeper reagerte og fikk et gult kort av kampens dommer Pål Jakobsen etter at gemyttene hadde roet seg.

2-1 til Verdal betyr at de nå er på samme poengsum som Tillerbyen etter fire kamper. KIL/Hemne, som også har ni poeng, spiller ikke sin kamp denne serierunden før mandag.

Innherred.no kommer med noen reaksjoner på kampen etter hvert.