Nytt kafé-tilbud i sentrum

IL Sverre åpner servering i klubbhuset ved Stadionparken i helgene.
Sport

-17. mai var det smekkfullt her. Det var jo litt ruskete vær da, så jeg skjønner at folk synes det var godt å komme inn å varme seg litt. Dårlig vær er det jo rett som det er i Trøndelag, så da tenkte vi at klubbhuset kunne være et godt tilbud for de som kommer hit.

Det sier Anita Kvaløyseter. Hun representere G16-laget til IL Sverre. Det er dette laget, som nå i første omgang, har fått ansvar for å holde klubbhuset ved Stadionparken i Levanger sentrum åpen i helgene nå fremover en stund.

- Ja, det er meningen. Vi holder åpent hver lørdag og søndag nå utover sommeren ihvertfall - fra klokken 11 til 15 begge dager. Da blir det mulighet til å få kjøpt både kaffe, vafler, saft, pølser og is, sier Kvaløyseter.

Utleie

Hun forteller videre at planen er å oppgradere både kjøkkenet og selve oppholdsrommet, som som selvsagt preges med minner av idrettslaget sin største uøver gjennom tidene - nemlig syklisten Knut Knudsen.

- Når det blir ferdig, så vil dette være et utmerket sted å ha både bursdager og andre tilstelninger. Tenk å ha barnebursdag her da. Pølser og saft innendørs, og så ligger Levangers beste lekepark rett utenfor, reklamerer Anita Kvaløyseter.

Det er bare gå inn på IL Sverre sine hjemmesider hvis du vil bestille klubbhuset for en eller annen anledning.

Artig å bidra

Når Innherred er innom søndag ettermidag er det Erlend Moe Malum og Marius Ressem som styrer bak disken. De kan fortelle om bra salg i løpet av helgen. Far til Marius - Robert Ressem - er med som støttespiller og han synes dette er et fint tiltak.

- Ja, som involvert i mange ulike grener både i Frol IL og IL Sverre, så ser jeg verdien av dette. Folk får et sted å ta en pause og samtid kjøpe seg noe godt, og vi får sårt tiltrengte midler til idrettslaget. Og så treffer vi jo masse hyggelig folk mens vi er her, smiler han.

Hjelp fra andre

IL Sverre har også en annen oppfordring. Hvis det er andre lag og foreninger som ønsker å bidra til at klubbhuset kanskje kan holdes åpent hver helg året rundt, så må de ta kontakt med idrettlsagets leder Atle Busch.