To mål signert Sigurd Røstad Olsen sørget for at verdalingene så absolutt er med i kampen om fornyet tillit i tredjedivisjon også neste sesong. Verdal vant 2-1 over Stjørdals-Blink etter nervepirrende sluttminutter med høyt press fra gjestene. Seieren bringer Verdal på 4.plass når seks kamper gjenstår.

Søndag feiret han 29 års fødselsdag, og bedyrer at han tok det rolig på blautkakefronten. Mandag kveld var han kanskje den viktigste nøkkelen til de tre poengene, selv om Sigurd Olsen fikk seg en smell da det gjensto et kvarter av kampen, og måtte gå ut. Å følge sluttminuttene fra benken var imidlertid enda verre.

– Jeg var nervøs de siste ti-femten minuttene, for å si det sånn. Det er noe helt annet enn å være utpå banen, konkluderer han. Og beskriver seieren som livsviktig.

– Alt i alt er nok kampen nokså jevn, både i spill og sjanser. Det kunne bikket andre veien også. Men vi får ta med oss det positive, sier han.

Grunnlaget for den viktige hjemmeseieren ble lagt før pause. Etter 22 minutter sørget nevnte Sigurd Olsen for sin første nettkjenning for dagen. Noen minutter senere, nærmere bestemt i det 34. minutt, var han frampå igjen, lurte seg forbi stjørdalsmålvakten og trillet ballen kontrollert i mål til 2-0. Stjørdals-Blink ble seks minutter senere tildelt straffespark. Denne sjansen lot ikke eksekutør Stian Stokke gå fra seg, og dermed lyste det plutselig 2-1 på måltavla. Tross en sterk sluttspurt og høyt press fra gjestene, red Verdals spillere stormen av.

Trener Jann Rindsem uttalte tidligere i september at han tror 47 poeng er nok til å bli blant de fire best plasserte lagene. I dag står Verdal bokført med 35. Neste oppgave blir bortekampen mot Steinkjer 21. september. Det kan bli en hard nøtt å knekke.

– Vi la om formasjonen til denne kampen, og merkes kanskje av litt oppstartproblem defensivt. Men det kommer seg i løpet av uka, så er vi klar til å slå Steinkjer, lover Sigurd Olsen.

Verdal mønstret følgende mannskap: Håkon Buhaug Folstad - Deyzin Abdulla, Kristian Dragsten, Erik Olsen, Thomas Almli - Thomas Mittet (Anders Eriksson fra 60. min), Elias Mckellar, Sigurd Røstad Olsen (Erlend Flø Gustad fra 77. min) - Rune Johnsen (Marius Einarsen Johansen fra 78. min), Hans Kristian Nordvoll, Jørgen Haug (Mikael Engesvik fra 56. min)