Femtemann ut av LFK

Også Andreas Peterson forlater LFK.

– Jeg har valgt å flytte hjem til vestkysten igjen for å komme hjem til venner og familie, sier Andreas Peterson til LFK Media. 

Sport

– Jeg har valgt å flytte hjem til vestkysten igjen for å komme hjem til venner og familie, sier Andreas Peterson til LFK Media.

Levangers dyreste

Han er den eneste i årets stall som har kostet Levanger penger. Peterson kom til fra Ljungskila til Levanger før 2013 sesongen - for den nette sum av 20.000 kroner, og har vært med på reisen fra 2.divisjon til å bli etablert i OBOS-ligaen med LFK.

Nå venter en ny hverdag for midtbanespilleren, som endte opp med 102 kamper for LFK. Noe som betyr topp 20 på listen over de med flest kamper for LFK.

- Det har vært fire bra år i LFK. Trivdes veldig bra og ønsker å takke Levanger FK og byen Levanger for fire fine år, kommer til å savne det uniket samholdet i laget.

Peterson velger opprykket som det største øyeblikket under tiden i LFK.

-Opprykket er det største øyeblikket, og ikke minst siste kamp mot Nardo med alt trykket rundt, men det er vanskelig å dra fram enkeltkamper ellers, avslutter Peterson - som har hatt mange gode kamper for LFK.

LFK takker Andreas

Levanger FK vil takke Andreas for fire fantastiske år. Han har betydd mye for utviklingen LFK har hatt.

- Vi hadde gjerne hatt Andreas med oss videre, men vi har full forståelse for at han vil flytte hjem til venner og familie etter en lang periode utenlands. Takk for alt du har bidratt med som person og spillere. Vi i Levanger FK ønsker ham lykke til videre i din karriere! heter det fra klubben.

Fra før er det klart at Rikard Nilsson, Erik Skeie, Bendik Bye og Benjamin Stokke forlater LFK etter årets sesong.