Serieoppsettet for Vuku i 4. divisjon 2017 viser at de er satt opp med hjemmekamp mot Trygg/Lade lørdag den 10. juni klokken 16.00. Det er intet storlag, men uansett Per Ciljan Skjelbreds moderklubb.

Spiller første hjemme «borte»

Det er selve hoveddagen for Vukudåggån i året som kommer. Minimartnan som ikke er så mini lenger, åpner med konsert med Anders Jektvik fredag 9. juni, og lørdag blir det nok tradisjonen tro stor aktivitet ute på fotballbanen, en drøss med martnasboder i Vukuhallen og et yrende liv i hele Vuku sentrum.

Samt en fotballkamp for A-laget. Det har det ikke vært de siste par årene, fordi oppsettet ikke har stemt helt overens. Men det gjør det altså i 2017.

Vuku serieåpner lørdag 1. april klokken 16.00 borte mot NTNUI, og har hjemmekamp på Coop Arena Verdal stadion søndag 23. april klokken 14.00 mot Stjørdals-Blink 2.

Første kamp i Vuku i mai

Så blir det bortekamp mot Charlottenlund helgen etter, før den første ordentlige hjemmekampen i Vuku går mot Namsos 6. mai.

Videre utover våren møter Vuku følgende lag: Rørvik (B), Vestbyen (B), Levanger 2 (H), Strindheim 2 (B), så Trygg/Lade (H), før det fortsetter med Kvik (B) og Nardo 2 (H) før sommerpausen. Høstsesongen innledes hjemme mot NTNUI lørdag 12. august klokken 16.00, før kampene fortsetter i samme rekkefølge som på våren med motsatte hjemme- og bortekamper. Det betyr Stjørdals-Blink 2 (B), Charlottenlund (H), Namsos (B), Rørvik (H), Vestbyen (H), Levanger 2 (B), Strindheim 2 (H), Trygg/Lade (B), Kvik (H) og helt til slutt Nardo 2 (B) i serieavslutningen lørdag 21. oktober klokken 16.00.