Dette blir kanonbra!

Bedriftsidretten starter nytt tilbud på Levanger.

Andrea Rikstad Hagstrøm, daglig leder i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag, håper på stor påmelding. 

Sport

Kanonball er nok noe de fleste husker fra gymtimene på skolen. Nå starter Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag opp et helt nytt aktivitetstilbud, nemlig denne sporten som både er enkel, morsom og aktiviserende.

– Terskelen for å spille kanonball bør være betydelig lavere enn fotball og volleyball, så vi håper å favne enda bredere med dette tilbudet, sier daglig leder i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag, Andrea Rikstad Hagstrøm.

Konge og fem utespillere

Kanonballserien vil bli spilt med en dempet softball som gjør at det ikke er vondt å bli truffet. Hvert lag har seks spillere, en konge og fem utespillere. Menn og damer spiller på samme lag, og kampene varer i to omganger på 13 minutter hver.

Kanonball var en morsom aktivitet i gymtimene på skolen, minnes aktivitetskonsulent i bedriftsidrettskretsen, Ragnhild Dullum Knudsen. 

For de som ikke husker alt fra gymtimene, handler altså kanonball om å skyte ut spillere på det andre laget, men de som er truffet har mulighet til å komme seg fri.

– Vi vil ha dommere til å dømme kampene, som også vil passe på så engasjementet ikke tar helt overhånd, sier Hagstrøm.

Onsdagskvelder

Kampene kommer til å bli spilt i Trønderhallen på onsdagskvelder mellom ni og elleve. Alle fra 15 år og oppover kan være med, og det er mulig å stille både vennelag og som bedriftsidrettslag.

Seriestart blir i slutten av måneden, men påmeldingsfristen går ut allerede om en uke, den 15. februar.