Berget uavgjort mot Nardo

Det måtte en eks-vukuspiller til for å sikre 1-1 på Elberg.
Sport

Levanger FK møtte Nardo til dyst i en treningskamp på LevaFro stadion på Elberg lørdag formiddag, foran en gruppe lokale publikummere. Det var Nardo som kom best i gang, og Jørgen Bjerve scoret for gjestene fra Trondheim.

LFK hadde gjentatte sjanser til å score, men fikk ikke uttelling før det gjensto bare få minutter av kampen. Da var det juniorspilleren Oskar Hynne som ble spilt inn foran mål. Han fikk skuddsjanse og fikk hjelp av en Nardospiller før ballen gikk i mål. Dermed endte treningskampen med 1-1 i en kamp hvor LFK testet ut en rekke unge og nye spillere på banen.

Laget

LFK startet kampen med Ola Rygg, Andreas Wrele, Espen Hammer Berger, Jonathan Valberg Lein, Erik Tønne, Eddy K., Vegard Voll, Horenus Taddese, Markus Astvald, Adria Mateo Lopez, Jo Sondre Aas. Innbyttere var Lloyd Saxton, Tom Erik Nordberg, Victor Diaz Barrera, Joakim Wrele, Heike Lie Konradsen, Vegard Sandnes og Oskar Hynne.

Bent Sørmo var syk og Andreas Lykke Strand hvilte seg i helgen. Stene, Rønning, Aamodt og Nyborg var heller ikke med på treningskampen.