Endelig bekreftet klare for Verdal

«Bare noen formaliteter» tok tre måneder, men nå er det i hvert fall definitivt.

Assistenttrener Bjørn Åge Henriksen og trener Nils Petter Austad er strålende fornøyd med at Tobias Luvenberg og Erik Skeie endelig har skrevet kontrakt med Verdal.  Foto: Asle Austad

Sport

Det kom vel ikke akkurat som noen overraskelse da Tobias Luvenberg og Erik Skeie mandag signerte hver sin ettårskontrakt med Verdal i 3. divisjon.

Allerede i november ble de to beskrevet som høyaktuelle forsterkninger før den første sesongen i den nye Regionligaen, og for Luvenberg handlet det sågar bare om formaliteter.

Luvenberg gjorde et strålende inntrykk da han var i Verdal på lån høsten 2015, og ville gjerne spille for de blå og hvite igjen da han kom tilbake fra Gjøvik og begynte i jobb hos Grande Entreprenør.

Luvenberg blir første forsterkning

...og en annen nylig verdalsspiller utelukker heller ikke retur.


– Jeg bor under trappen hos min gamle lagkamerat Erik Skeie, fortalte han til Innherred i november, og nettopp Skeie ble fort også en svært interessant forsterkning for Verdal.

Begge har trent med Verdal i vinter, og spilte for klubben da det ble 2-1-seier i den første treningskampen i starten av februar.

Verdal vant sin første vinterkamp

Slo Strindheim hjemme, og både Tobias Luvenberg og Erik Skeie spilte en omgang. Det liker trener Nils Petter Austad.