Værgudene raljerer

Og ødelegger nok en gang for skifolket. Markabygda må avlyse onsdagens renn.

Dugnadsfolket i Markabygda IL har forsøkt å dempe mildværets skarpe tann ved å kjøre på snø, men onsdagens levangerkarusell i sprint må likevel utsettes.   Foto: Tor J. Friberg

Sport

Dugnadsgjengen i Markabygda bestemte seg for noen dager siden virkelig å imøtegå det ventede mildværet, og kjørte følgelig på lassevis med snø i en sløyfe i og rundt stadion. Likevel: Onsdagens levangerkarusell blir det ikke noe av. Nettopp på grunn av snømangel.

– Vi må dessverre utsette rennet på ubestemt tid. Selv om vi i helga kjørte på mye snø, har de siste dagers mildvær ødelagt så mye at det ikke kan arrangeres renn, informerer skigruppa i Markabygda idrettslag på sin nettside.


Kjører utallige snølass til Bumyra

Markabygda IL setter alle kluter til for å sikre en snøfylt sprintløype til neste uke og lover at det blir karusellrenn.

 

Arrangørene ser at det heller ikke er meldt vesentlig kaldere vær med det første, og følgelig ble utsettelse et nødvendig resultat. Men, vinteren er ikke over.

– Vi kommer til å arrangere rennet så snart det er snøforhold igjen.

I utgangspunktet var det meningen å gjennomføre sprintrenn på Bumyra skistadion onsdag kveld.

Ifølge værutsiktene, kan det se ut til at vi må vente til begynnelsen av neste uke før nedbøren begynner å forme seg som snø igjen.