Turrennet «Vintergauken» går av stabelen søndag 26. mars. Start og mål er ved Bumyra skistadion i Markabygda.

Siden kong Vinter på mange måter har gjort det noe vanskelig for skientusiastene denne vinteren, kan det lønne seg å følge med på oppdateringene fra arrangørenes hjemmesider på nett.

–På grunn av begrenset med snø i traseen gås løypa i år «feil vei» mot hva som er brukt tidligere. Vi må også ta litt forbehold med tanke på føreforholdene frem mot renndagen. Det er begrenset med snø akkurat nå, og skulle ikke været være med oss frem mot renndagen så kan det bli forandringer. Vi ber derfor om at dere følger med på hjemmesiden for oppdatering. Siste vurdering tas lørdag, informerer Kenneth Skjerve i Markabygda idrettslag.

Den ordinære traseene til Vintergauken er 17 og 10 kilometer lange. Den lengste sløyfa svinger innom Skjøtingstua. Rennet er arrangert 42 ganger tidligere.

Deltar du i turrenn med ski på beina i løpet av sesongen? Ja, så mange jeg får til Nei, ski interesserer meg ikke Av og til, dersom det passer seg slik Jeg liker å gå på ski, men holder meg unna renn og arrangement Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Deltar du i turrenn med ski på beina i løpet av sesongen? Ja, så mange jeg får til 8% Nei, ski interesserer meg ikke 18% Av og til, dersom det passer seg slik 29% Jeg liker å gå på ski, men holder meg unna renn og arrangement 45% Du har allerede stemt 65 stemmer