Stjernen fortsetter i LFK

Får også en ny rolle i klubben.

FORLENGER Styreleder Robert Eriksson (t.v.) er meget fornøyd med at Hroar Stjernen forlenger avtalen med LFK. 

Sport

Levanger Fotballklubb offentliggjorde onsdag morgen at Hroar Stjernen fortsetter som daglig leder i klubben. I tillegg blir han også markedssjef ut 2020-sesongen. Han har til nå sittet i en halv stilling som daglig leder.

Den daglige lederen, sportssjef Andreas Holmberg og hovedtrener Magnus Powell hadde alle utgående kontrakter etter årets sesong, og i juni startet klubbens styre jobben med å forlenge kontraktene. Både den daglige lederen, sportssjefen og hovedtreneren fikk et tilbud med svarfrist i begynnelsen av august.

Mens Stjernen altså har takket ja til en ny treårskontrakt, fortsetter dialogen med Powell og Holmberg videre fremover. Styreleder Robert Eriksson er strålende fornøyd med å ha fått forlenget avtalen med den driftige daglige lederen:

- Hroar Stjernen er vår viktigste mann. Han er bærebjelken, og representerer kontinuiteten i klubben. Jeg er veldig happy for å ha fått dette på plass, understreket styreleder Eriksson på Moan i morges.

Mer om saken i papirutgaven torsdag