Gir seg med de lange løpene

Johan Kjølstad blir student og TV-sjåer.

Johan Kjølstad legger skiene på hylla.  Foto: Roger M. Svendsen

Sport

I en melding publisert på Facebook onsdag 11. oktober skriver Kjølstad dette:

«Da har jeg tatt en avgjørelse om å legge skiene på den berømte «hylla» og sette punktum for skisatsningen. Det har vært mange fantastiske år! Nå blir skiene byttet ut med skolebøker på NTNU. Det å være heltidsstudent, familiefar og skiløper har gjort at tiden strekker ikke til.

Først og fremst vil jeg takke samboer og familie som har lagt ting til rette. Samtidig vil jeg takke United Bakeries med Remi Goulignac i spissen for at jeg har kunnet satse langløp de siste 5 årene. Jeg vil også takke de jeg har vært på lag med opp gjennom årene og da spesielt alle i Team United Bakeries! Jeg kommer til å følge spent med foran tv'n!»