LHK ligger an til å vinne den siste kampen før jul

Mot Charlottenlund ble det sesongens fjerde strake tap, men det går stadig bedre. Litt.

Silje Katrine Svendsen og LHK-jentene blir bedre og bedre, men statistisk sett tar det fortsatt en liten stund til de vinner en kamp.  Foto: Roger M. Svendsen

Sport

Nyopprykkede Charlottenlund har fått en fin start på sesongen, men det var likevel en frustrert LHK-gjeng som måtte se trondheimslaget stikke av med begge poengene etter 28-22-seier.

– For dårlig. Charlottenlund er et lag vi glatt skulle slått. Jeg fatter ikke hva som går rundt i hodet vårt. Vi gjør ikke det vi har trent på, sa Sara Rønningen til Trønder-Avisa etter kampen.

Møter gammel sambygding til duell

Det står om enda litt mer enn to poeng når LHK møter Charlottenlund på bortebane onsdag kveld.


Guro Svenning og Lena Løwe ble LHKs toppscorere med seks mål hver, for øvrig scoret Sara Rønningen fire, Lisa Nordseth tre,Vilde Rønningen to og Ina Solheim Eid ett mål.

Mål for mål

Tapet var det fjerde på rad for LHK, som imidlertid har fått litt bedre resultater kamp for kamp. Mer konkret: Ett mål mindre i tap hver gang.

22-31 mot Fjellhammer (ni mål)

18-26 mot Aker Topphåndball (åtte mål)

21-28 mot Viking TIF (sju mål)

22-28 mot Charlottenlund (seks mål)

Hvilket 2018!

Fortsetter det slik, blir det femmålstap borte mot Fana til uka, firemålstap mot Grane Arendal neste helg og så videre...

Det skulle gi uavgjort mot Skrim Kongsberg hjemme i Trønderhallen i starten av desember, og en herlig ettmålsseier i førjulsgave på turen til Førde 16. desember.

Og 2018? Jo, det blir jammen litt av et år!