Verdalsgutta vant OBOS-cupen

Verdal G14 tok med seg edelt metall hjem fra Abrahallen.

Seier (foran f.v) Marius Høstland, Robin Valstad Hallem, Kapt. Alex Hegdahl, Mathias Kjesbu (hosp G-13), Julian Hoseth (hosp G-13), Tage Myhr, Lucky Green, Yafeit Yohannes, Markus Henriksen. (bak f.v) Oskar Buran, Andreas Høyem, Odin Sundal, Marcus Øgstad, Anton Grande, Simon Einarsen Hansen (hosp G-13), Kristian Vada Aksnes, 2-målskårer Mathias Langåssve, Kristoffer Kvaal, Andreas Veie, Mathias Løding, Johan Holden. Ikke tilstede, men en del av G-14, Iver og Olav Lund.  Foto: Karl Martin Einarsen

Sport

Verdal knuste Steinkjer i finalen

Verdals J17-lag knuste rivalen, og gikk seirende ut av OBOS-cupen.

Verdals gutter 14-lag spilte søndag finale i OBOS-cupen i Abrahallen. På motsatt banehalvdel sto Charlottenlund, og det ble en uhyre spennende kamp.

Akkurat slik Mjøndalen gjorde mot Levanger tidligere i dag, så tok verdalingene ledelsen allerede etter 40 sekunder.

Like før slutt doblet Verdal ledelsen, før Charlottenlund reduserte til 2-1.

Målscorer for Verdal var Mathias Langåssve. Han scoret begge målene, og ble med det matchvinner i finalen.

Da sluttsignalet lød sto det 2-1 på resultattavla, og dermed ble det seier og pokal for verdalsguttene i Abrahallen.

Vinnerlaget besto av: Marius Høstland, Robin Valstad Hallem, Kapt. Alex Hegdahl, Mathias Kjesbu (hosp G-13), Julian Hoseth (hosp G-13), Tage Myhr, Lucky Green, Yafeit Yohannes, Markus Henriksen, Oskar Buran, Andreas Høyem, Odin Sundal, Marcus Øgstad, Anton Grande, Simon Einarsen Hansen (hosp G-13), Kristian Vada Aksnes, 2-målskårer Mathias Langåssve, Kristoffer Kvaal, Andreas Veie, Mathias Løding, Johan Holden.

Ikke tilstede, men en del av G-14, Iver og Olav Lund.

Trenerteamet er Jan Egil Veie, Ole Morten Løding og Karstein Aksnes.