Nå er 13-åringene kretsmestere

Gikk ubeseiret gjennom høstsesongen i BDO-serien.

Foran fra venstre: Maria Slungård, Kira Krokstad, Malin Louise Huse, Ane Folden Nyberg, Elise Bjørås, Sandra Wisth, Nora Heggås og Nina Skjelstad Bak fra venstre: Marie Granaune Nilsen, Oliwia Konopka, Otelie Kjønstad, Hanna Grønli, Hedda Holgersen, Sara Garcia, Ane Skjetne, Ina Finne, Kristina Hassel, Susanne Holmen, Silje Fagerstad. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Mathilde Lersveen og Selma Pettersen.  Foto: Privat

Sport

Lørdag gikk KM-finalen av stabelen i Abrahallen i Malvik, hvor IL Sverre J13 møtte Strindheim.

- Sverrejentene hadde god kontroll gjennom hele kampen, og spesielt første omgang var preget av godt spill og solid overtak. Dette resulterte i 3-0 ledelse ved pause etter «ekte» hattrick av Nora Heggås. Andre omgang ble noe mer jevnspilt, og Strindheim fikk en redusering. Godt keeperspill av Kristina Hassel og en iherdig innsats av hele laget forhindret flere skåringer i mot. Det fjerde målet for IL Sverre ble skåret av Ane Skjetne, skriver lagleder Kyrre Skjetne i en mail til Innherred.

Resultatet ble 4-1 til levangerjentene og de kan dermed skilte med tittelen kretsmestere i sjuerfotball. Trenere for laget er Roy Huse, Håvard Holmen og Anne Slungård.