Til helgen lager denne gjengen fotballcup

I år får cupen storfint besøk.

FMS-gutta i svarte drakter skal arrangere jubileumscup i futsal til helgen. Petter Nystrøm aka Petter Uteligger blir kanskje ikke med denne gangen, men var en populær gjest under jubileumsfeiringen på Stiklestad sist uke. 

Sport

Foreningen mot stoff Innherred har gjort det til tradisjon å arrangere futsalturneringer i Verdalshallen, og i år har de en ekstra anledning til å gjøre det siden FMS fyller 20 år. Kommende lørdag 11. november skal i hvert fall ni lag gjøre opp på parketten.

En kveld det tok tid å fordøye inntrykkene fra

– Det ble en liten tåre i øyekroken, men fremfor alt en kveld fylt av glede og beundring, sier Randi Vestrum Eklo.

Det er vel stadig rom for etternølere til å melde seg på, selv om turneringssjef Kim Røe bør ha ting på plass så raskt som mulig for å lage kampoppsettet.

Gatefotball-mestere

På deltakerlista til nå står The Virgins, FMS Gatefotball, Møllegata, Vevelstad Futsal (fjorårets vinnere av FMS-cupen), Habilidad FC fra Levanger, FMS Racing, Indoor Ballers, Frode Strands disipler og Hveita United fra Trondheim.

Sistnevnte er et kjent lag i gatefotballmiljøet, som attpåtil vant gatefotball-NM i 2015.

Hvem som vinner futsalturneringen til helgen er ikke godt å si, men arrangørene håper på fair play og morsomme fotballkamper - med en verdig vinner til slutt. De ønsker seg også publikum, så klart.

Heier på

Det er åpen kiosk, og overskuddet etter turneringen skal brukes til at FMS skal kunne delta i gatefotball-NM igjen til våren.

Ett av lagene har allerede fått de største lykkeønskninger.

– Artig påfunn fra fotballspillere som jeg har trent. Ingen tvil om hvem jeg heier på. Work hard, play harder, oppfordrer Frode Strand, som får satse på at spillerne gjør jobben selv denne gangen.

20 års kamp mot stoff-misbruk

Foreningen ønsker å bestå. – Der ute er det mange som har samme problemer som vi har hatt.