Kan sesongen åpne med «et av de fineste målene i hele verden»?

I hvert fall reiser Verdal til Nord-Østerdalen til sesongens første kamp i 2018.

Nytrømoen sommeren 2013, Sigurd Røstad Olsen har satt inn en praktfull scoring, og jubler sammen med Mikael Engesvik (bak) og Kristian Hågensen Aune. 

Sport

Verdal har ikke møtt Tynset på noen år, fordi laget fra Nord-Østerdalen både har vært en tur oppom 2. divisjon og spilt i andre avdelinger i 3. divisjon de siste årene. De tre siste møtene på Nytrømoen i 2012, 2013 og 2014 endte med to uavgjorte kamper og ettmålstap for Verdal.

Uten at æ ska si nå om det

I 2013 handlet det mest om frasen «Og det vart jo et drømmemål da, og det e væl nå av det fineste som e laga kanskje i... i hele verden, uten at æ ska si nå om det» på bussturen sørover. Noe som Odd Iversen sa i NRK-intervjuet etter sitt fantastiske mål for Vålerengen mot Moss i 1977.

Sigurd Røstad Olsen vartet faktisk opp med et drømmetreff i kampen mellom Tynset og Verdal, men da samme mann bommet straffe som kunne punktert kampen ti minutter før full tid - og hjemmelaget utliknet på overtid, ble likevel ikke frasen gjentatt på veg hjem.

Midtbanespilleren er i tenkeboksen på om han blir med de blå og hvite i 2018-sesongen, men kanskje kan nettopp en serieåpning borte mot Tynset 14. april være med på å gi ham motivasjonen som trengs til å gå for en ny utgave av Odd Iversen-kopien.

Høyinteressant åpning

Kommende sesongs første hjemmekamp spilles 21. april, mot Ottestad. I tredje serierunde venter et skikkelig rivaloppgjør mot Steinkjer på Coop Arena, og i runde fire går turen til Levanger for å møte OBOS-ligalagets rekrutter. Som om ikke det var nok venter Byåsen på hjemmebane den 12. mai. Starten kunne neppe vært stort mer interessant for Verdals fotballherrer.

Andre kamper som er verdt å merke seg er bortekamp mot Gjøvik/Lyn den beryktede Vømmøl-helgen, når Verdal så å si aldri vinner uansett motstand.

Verdal'n og Vømmøl det går itj i lag

Det hi æ lerd... ferlengst! Taffa, taffa, taffa, taff, taff, taffa, taffa, taffa, taff, taff...

Sommerferien blir lang, helt fra 23. juni til 21. juli.

Verdal - Levanger 2 spilles 25. august, som fort er samme dag som Åge Aleksandersen spiller i Folkeparken. Helgen før spilles returoppgjøret mot Steinkjer på Guldbergaunet. Avslutningsvis møter Verdal Tillerbyen på hjemmebane 20. oktober, før siste runde spilles siste helgen i oktober, da med kamp borte mot Orkla for Verdals del.

Hele forslaget til terminliste finnes her.